PERMANENTE MAKE-UP (PMU)

 
Permanente make up behandelingDuur (min.)Prijs €
PMU eyeliner onder120165,-
PMU eyeliner boven120185,-
PMU eyeliner onder en boven120285,-
PMU Wenkbrauwen120285,-
PMU intake gesprek20
PMU na behandeling60

Meer informatie over PMU

Maak online een afspraak

MEER INFORMATIE OVER ONZE PMU BEHANDELINGEN

PMU eyeliner

Permanente eyeliner laat jouw ogen spreken en kan onmogelijk uitlopen. Met Permanente eyeliner wordt een strak lijntje tussen de wimperhaartjes geplaatst waardoor je een natuurlijke en vollere oogopslag krijgt.Afhankelijk van de vorm en stand van je ogen en jouw wensen, kunnen verschillende looks worden toegepast, bijvoorbeeld het ‘normale-eyeliner-effect’ zowel boven als onder. Ook kan er extra vorm worden gecreëerd voor een zachtere uitdrukking.

PMU Wenkbrauwen

Permanente Make-Up (PMU) is uitermate geschikt voor mensen met dunne, onregelmatige of asymmetrische haargroei van de wenkbrauwen. PMU zorgt voor prachtige wenkbrauwen die bij je passen. Anders dan met potloden en poeders geeft PMU een langdurig resultaat, perfecte vorm en bespaar je veel tijd tijdens het opmaken. Maar ook ideaal gedurende een vakantie, het sporten of een avond stappen. Het aanbrengen van PMU is ook mogelijk voor zowel mannen als vrouwen die hun wenkbrauwen nagenoeg hebben verloren als gevolg van een medische behandelingen (chemokuren en\of bestralingen). Hier zijn echter wel beperkingen voor het mogen laten zetten en kan alleen geschieden met goedkeuring van uw behandelend arts.

PMU intake gesprek

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen en bepalen we welke techniek ik ga gebruiken voor jouw behandeling, er zijn namelijk meerdere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld de Hairstroke- en Shadowtechniek. Daarnaast zijn er enkele beperkingen voor het zetten van Permanente Make-up en de nazorg verdient ook extra aandacht. Dit zullen we allemaal bespreken tijdens ons intakegesprek. De intake is onderdeel van de behandelingen PMU Eyeliner en PMU Wenkbrauwen en is inbegrepen in de prijs van de PMU behandeling.

PMU nabehandeling

Na aanbrengen van van PMU maken we een afspraak voor een nabehandeling. Tijdens deze behandeling werken we aangebrachte PMU nog eens bij zodat u langer van uw aangebrachte Permanente Make-Up kunt genieten. De tijd tussen het eerste inzetten en de nabehandeling is meestal 4 tot 6 weken. De nabehandeling is onderdeel van de PMU eyeliner en PMU wenkbrauwen en wordt dus niet nog eens extra in rekening gebracht. Het bijwerken na bijvoorbeeld één of twee jaar is daarentegen wel een aparte behandeling die natuurlijk goedkoper is dan het voor de eerste keer laten zetten van eyeliners en of wenkbrauwen.

PMU correctie

De kwaliteit van de apparatuur en het gebruikte pigment bij PMU is continue aan het verbeteringen onderhevig en het is nu dan ook mogelijk om bij mij eerder gezette PMU (aangebracht door een andere salon) te laten verwijderen of te laten corrigeren. Neemt uw hiervoor contact met mij op!